Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Aankoopmakelaar

Het aankopen van een woning is omgeven met onzekerheden. Dat is niet verwonderlijk. De emotionele betrokkenheid van mensen bij hun eigen woonsituatie is immers groot en het gaat om zeer hoge bedragen.

Buuron & Kuipers Makelaars Taxateurs heeft de ervaring en de professionaliteit ontwikkeld om deze onzekerheden het hoofd te bieden. Niet alleen door te schermen met geavanceerde analyse systemen, maar door een intensieve en bovenal persoonlijke benadering van onze cliënten.

Een praktische aanpak

Maar wat betekent dat in de praktijk? Meestal vindt het eerste contact plaats door middel van een, uiteraard geheel vrijblijvend, oriënterend gesprek. Een van onze makelaars gooit zijn of haar kennis in de strijd om de mogelijkheden als ook de onmogelijkheden met u te bespreken. Uw persoonlijke wensen worden uitgebreid geïnventariseerd. Maar ook onderwerpen als financiering, taxaties, kosten en de notaris blijven niet onbesproken. Op deze wijze ontwikkelt zich een zakelijke band met wat ons betreft een persoonlijk tintje. Wij hopen u te ontmoeten.

Hypotheken

Wij zijn uitsluitend actief in de bemiddeling bij aan- en verkoop van woningen. Natuurlijk zijn wij u gaarne van dienst om uw van advies te dienen. Door samenwerking met verschillende erkende hypotheekadviseurs en verzekeringsadviseurs kunnen wij onze onafhankelijke positie garanderen en zijn wij in staat u met raad en daad bij te staan. Zodat u komt tot de maatoplossing die precies aansluit bij uw omstandigheden.

Resumerend:

  • dienstverlening bij zoektocht naar uw droomwoning
  • dienstverlening bij aankoop
  • (spoed) taxaties
  • advies inzake keuze specialist:
  • verzekeringen
  • hypotheken

Buuron & Kuipers Makelaars Taxateurs, professioneel, succesvol en vriendelijk.