Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Gratis woning waardebepaling

Locatie
Selecteer het type woning
Gegevens
Waardebepaling woning

Met de stijgende huizenprijzen is handig om te weten wat uw huis waard is. Wij bieden vrijblijvend een uitgebreide waardebepaling!

Waardebepaling woning

Ook benieuwd of uw droomhuis te realiseren is? Hoeveel brengt uw huidige woning op?

Waardebepaling woning

Voor een bakje koffie komen wij graag langs en nemen wij u mee in een gesprek waarin wij de waarde van uw woning bespreken en onderbouwen.

Wat is mijn woning waard?

Heeft u verkoopplannen? Dan bieden wij u als woningeigenaar een gratis waardebepaling van de woning aan, inclusief een goed onderbouwd verkoopadvies. Zo weet u gelijk wat uw huis waard is. Nieuwsgierig geworden? Vraag de gratis waardebepaling direct aan.

Gratis waardebepaling van uw woning
Vrijblijvend verkoopadvies
Unieke verkoopstrategie
Makelaar met lokale marktkennis

Een hogere prijs is pure winst!

Meestal ligt de vraagprijs van een huis iets hoger dan de WOZ-waarde. De juiste waarde wordt bepaald door een aantal factoren zoals de ligging van het huis en hoeveel belangstelling er is voor een bepaald type huis. Dan is de staat van de woning een belangrijk aandachtspunt en nog een aantal andere factoren. De woningwaarde is niet hetzelfde als een eventuele vraagprijs.

Ook nieuwsgierig naar de woningwaarde? Neem contact met ons op, we staan 6 dagen per week klaar. Liever een avondafspraak? Geen probleem.

Waardebepaling woning