Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Residence Mazairac

4615 AB Bergen op zoom, Nederland

Objecten

Omschrijving

Inmiddels is 90% van de appartementen verkocht en is de bouw van dit fantastische complex begonnen.

Er zijn inderdaad nog maar een beperkt aantal mooie appartementen beschikbaar. Was u dus tot op heden nog niet in de gelegenheid om in te schrijven dan kunt u zolang de bouwnummers nog beschikbaar zijn uw inschrijfformulier invullen en inleveren bij het kantoor van Buuron & Kuipers Makelaars te Steenbergen, waar wij gedurende kantoortijden aanwezig zijn (9:00 – 17:00 uur).

Op de projectwebsite van Residence Mazairac zijn alle relevante documenten tevens te downloaden of loop gerust binnen bij ons informatiecentrum aan de Erasmuslaan voor de fysieke documentatie.

Buuron & Kuipers Makelaars
Blauwstraat 64 te Steenbergen
Tel: 085-0201390

Wij zijn nu dus eindelijk gestart met de verkoop van 81 levensloopbestendige koopappartementen op de plek van de Mazairac Opel garage in Bergen op Zoom. AKM projectontwikkeling BV heeft het bouwplan “Residence Mazairac” ontwikkeld in het centrum van Bergen op Zoom. Het bouwplan is gelegen aan de Erasmuslaan 4-10 te Bergen op Zoom, waar momenteel nog opstallen staan van de voormalige Mazairac garage.

Met Residence Mazairac is er een echte landmark in the making! Het wordt een gebouw met verschillende hoogteaccenten. De appartementen variëren tussen 46-149 m² met natuurlijk 2 enorme penthouses van 230 & 260 m² .

Het totale project bestaat uit een nieuwbouw appartementencomplex met 81 appartementen over 7 bouwlagen. Op de begane grond komt een afgesloten, deels overdekt, stallingsterrein met een algemene opstelplaats voor fietsen. Op de eerste verdieping bevindt zich een gemeenschappelijke binnentuin.

Het complex is gebouwd in U-vorm en bestaat uit 5 bouwblokken, te weten:

Blok A (zijde Erasmuslaan)
Blok B (Toren, zijde Erasmuslaan/Pater Luijtenpad)
Blok C (zijde Pater Luijtenpad)
Blok D (Toren zijde Patersbos/Pater Luijtenpad)
Blok E (zijde Patersbos)

Highlights:
Het complex beschikt over 2 gemeenschappelijke entrees met intercom instalatie en lift
Het complex beschikt over een duurzame gasloze (all-electric) energievoorzieningen met zonnepanelen
Ieder appartement beschikt over een warmteregeling door middel van vloerverwarming en vloerkoeling (voortaan gasloos leven)
De appartementen worden opgeleverd inclusief Bruynzeel keuken met bij bepaalde appartementen keuze uit hoek- of eilandopstelling
De appartementen worden geleverd inclusief Villeroy & Boch Architectura sanitair en Grohe kranen
Ieder appartement heeft een privé parkeerplaats op het stallingsterrein en een separate inpandige berging
Er zijn natuurlijk diverse optionele maatwerk mogelijkheden

Zie tevens de projectwebsite van Residence Mazairac

Mocht u alvast een gratis waardebepaling willen van uw huidige woning, dan komen wij natuurlijk graag geheel vrijblijvend langs. Het kost u niets, al vinden wij koffie wel erg lekker!

Impressies

Downloads

Overzichtskaart met benoeming van zijdes behorend bij onderstaande plattegronden