Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Hoogstraat 35, 4651 XA Welberg, Steenbergen

 • Bekijk foto's
  • Photo gallery
  • Fullscreen Foto’s
 • Beschrijving
 • Details
 • Plattegrond
 • Video
 • Adres
 • Zon check
 • Contact informatie
Prijs op aanvraag

Beschrijving

+ Lees meer - Lees minder

U droomt van het ultieme Zwitserleven gevoel en laten wij wel zijn, beter dan dit gaat het simpelweg niet worden!

Het riante landhuis (De Vier Jaargetijden) ligt aan de rand van het buitengebied en biedt u naast alle luxe bovenal uw eigen domein. Het heeft een carport, een dubbele inpandige garage, vrijstaande schuren en een prachtig aangelegde landschapstuin met prominente natuurvijvers op een perceel van 68.812 m². Wij bieden feitelijk alles waar u maar van zou kunnen dromen. Is het domein overigens iets te groot naar uw smaak dan hebben wij de mogelijkheid om het landhuis slechts met het direct omliggende perceel van 9.300 m² aan te bieden.

Waar bent u naar op zoek?

* U wenst een gevoel van ruimte en een mooi perceel. Wij bieden 68.812 m², maar mocht dit iets te imposant zijn dan is er tevens de mogelijkheid om het landhuis met enkel het direct omliggende perceel van 9.300 m² te verwerven.

* U zoekt een eigen domein, maar niet op 10 km afstand van de bewoonde wereld en alle voorzieningen. Geen probleem, want deze woning biedt het beste van twee werelden. Steenbergen beschikt over een welvoorziene winkelstraat, 4 supermarkten, bibliotheek, groot publiek zwembad, haven met toegang tot het Volkerak, tennis- en andere sportgelegenheden allemaal binnen 3 km van het huis.

* U heeft iets met water en de vijvers bieden in deze een uniek aaneengesloten natuurgebied. De achterop het perceel gesitueerde wateren zorgen voor veel natuurleven zoals hazen, herten en fazanten. Direct achter het domein ligt tevens een bos wat uitnodigt tot prachtige wandelingen en bijvoorbeeld hertjes spotten.

* U wenst een vrij uitzicht en een gevoel van privacy zonder zicht op de buren. Geen probleem u kunt het afvinken!

* Zeker in deze tijden is uw eigen wellness een belangrijk item bij uw zoektocht. Het domein bevat een houten tuinchalet met een houtkachel en daarin verwerkt een houtgestookte sauna met uitzicht op de mooiste vijver. Er is ook een heerlijk dompelbad. Thuis zitten is nog nooit zo aangenaam geweest.

* Kom met ons in deze woonkamer en keuken staan en kijk vrij uit over de vijvers en uw eigen natuurgebied en u bent verkocht. Talloze vogels komen u iedere dag bezoeken; staartmezen, sperwers en groene spechten zijn direct te zien vanaf uw ontbijttafel.

* De woning heeft een speelse indeling en is uitstekend geschikt om te combineren met kantoor/praktijk, of om uit te breiden met een aanleunconstructie.

* Natuurlijk is er naast de carport een parkeerkelder voor twee auto's. Verder is het betegelde souterrain weer bewoonbaar te maken of te gebruiken voor werk, klussen of de opslag van uw wijnen. De muren van het souterrain zijn afgewerkt met lambrisering. De kabels die zijn weggewerkt in de muren en het plafond voor een geluids- en licht systeem, maken het een ideale ruimte om feesten te organiseren. Er is tevens ruimte voor een pool- of biljarttafel met de benodigde aansluitingen voor lampen boven deze tafel en voor verwarming van het biljartblad.

* Veel logeerruimte. Wij bieden een huis met 7 slaapkamers, maar mocht meer nodig zijn dan hebben wij hier zeker
ideeën bij.

* De woning is qua onderhoud in perfecte staat en onderhoudsarm vanwege de kunststof kozijnen met draai-/kiepramen.

* De woning is voorzien van uitgebreide installaties: o.a. alarm, balans-ventilatie in combinatie met airconditioning, vloerverwarming, 17 zonnepanelen, ingebouwde elektrische rolluiken, waterbron ten behoeve van de beregening met een ringleiding.

* Voor de gezinsleden met last van koude voeten zijn de gehele beganegrond en de badkamers op de verdieping voorzien van comfortabele vloerverwarming.

* U wenst lekker veel woonoppervlakte. Met 249 m² gebruiksoppervlakte wonen, 98 m² overige inpandige ruimte en 92 m² externe bergruimte (met mogelijkheden voor verblijfsfunctie) en 42 m² gebouw gebonden buitenruimte, wij bieden dit zeker. De inhoud van het pand is 1.177 m³.

* Het landhuis heet "De Vier Jaargetijden", zie ook de fantastische video "4 seasons". Het domein is namelijk zo aangelegd dat er altijd ergens van te genieten valt. Wij kunnen overigens Paul La Fors niet genoeg bedanken voor het fantastische beeldmateriaal dat wij hebben mogen gebruiken.

U woont nu waarschijnlijk in Groot Rijnmond of omgeving Breda en bent daar blijven hangen vanwege het werk. U wenst daar niets te missen, maar wil toch wat meer rust en een luxer woongenot. Steenbergen ligt in het mooie West-Brabant op slechts 30 minuten afstand. Steenbergen is een gezellige stad met alle nodige voorzieningen en een snelle verbinding met o.a. Rotterdam, Breda, Antwerpen en natuurlijk Bergen op Zoom.

De indeling is praktisch met o.a. een riante hal, fijne woonkamer en-suite, royale woonkeuken met een bijkeuken, totaal 7 ruime slaapkamers, 2 complete badkamers, daarnaast nog 2 afzonderlijke toiletten en een souterrain met een dubbele garage en een royale relaxruimte/hobbykamer (c.q. 8ste slaapkamer). Het hele huis is betegeld met speciaal geïmporteerde, handgeschilderde Italiaanse tegels.

INDELING:
Begane grond: (betonvloer)

U komt via een royale hal/entree binnen in uw droomwoning. De hal biedt toegang tot het toilet, de meterkast, de heerlijke woonkamer en eetkamer, bovendien kunt u via een mooi bewerkte hardhouten trap naar de verdiepingen.

* meterkast met 12 groepen, krachtstroom en aardlekschakelaars;
* betegeld toilet met fonteintje;
* kapstok passend bij de hardhouten trap;
* de binnendeuren en lijsten op de begane grond zijn gemaakt van framire.

De sfeervolle woonkamer en-suite (ca. 50 m²) wordt overladen door daglicht en heeft schuifdeuren voorzien van glas-in-lood-ramen om het woon- en eetgedeelte te scheiden. De woning biedt een schouwpartij met een gasgestookte haard (Jugendstil stijl), wandafwerking schuurwerk, tegelvloerafwerking, plafond afgewerkt met stucwerk voorzien van sierlijsten en ornamenten, een grote schuifpui naar de tuin c.q. het terras;

Vanuit de woonkamer komt u in de dichte woonkeuken (ca. 22 m²), waarin geplaatst een hoekopgestelde inbouwkeuken, voorzien van een aanrechtblad met 1½ spoelbak, inbouw 5-pits gaskookplaat, -koeler, -combi oven/magnetron, -vaatwasser en een afzuigschouw alsmede een dubbele inbouwkast en wederom een schuifpui naar de tuin c.q het terras;

Via de keuken komt u in de praktisch betegelde bijkeuken met een stortbak, dubbele inbouwkast, wasmachine-/droger aansluiting, deur naar tuin en trap naar het gigantische souterrain;

Terug naar de entree/hal bij binnenkomst, u gaat hier via de reeds benoemde hardhouten trap naar:

1e verdieping:(betonvloer)

U komt hier op een riante overloop die o.a. toegang biedt tot 5 slaapkamers. Alle slaapkamers hebben een schitterend uitzicht op de tuin en op de landelijke omgeving.

* overloop;
* betegelde badkamer, voorzien van een douche, wastafel en een wandcloset;
* slaapkamer links voor (ca. 12 m²) met aansluiting voor een wastafel en een dubbele inbouwkast, wandafwerking schuurwerk, tegelvloer, plafond afgewerkt met stucwerk;
* slaapkamer links achter (ca. 17 m²) met een wastafel, 2 inbouwkasten en een schuifdeurkastenwand, wandafwerking schuurwerk, tegelvloer, plafond afgewerkt met stucwerk;
* slaapkamer midden achter (ca. 11 m²) met een wastafel en een inbouwkast, wandafwerking schuurwerk, tegelvloer, plafond afgewerkt met stucwerk;
* slaapkamer rechts achter (ca. 15 m²) met een wastafel en 2 inbouwkasten, wandafwerking schuurwerk, tegelvloer, plafond afgewerkt met stucwerk;
* hoofdslaapkamer rechts voor (ca. 19 m² incl. inloopkast) met een inloopkast, wandafwerking schuurwerk, tegelvloer, plafond afgewerkt met stucwerk;
* betegelde badkamer en-suite, voorzien van een ligbad, toilet en wastafel met een ombouw;

Vanuit de overloop gaat u met de doorlopende hardhouten vaste trap door naar de 2e verdieping

2e verdieping: (betonvloer)

* overloop met bergkasten onder het schuine dakvlak en een dakraam;
* slaapkamer rechts (ca. 19 m²) met een wastafel, wandafwerking schuurwerk, tegelvloer, plafond netjes afgewerkt met gipskartonplaten en dakplaten in het zicht;
* slaapkamer links (ca. 16 m²) met een wastafel, wandafwerking schuurwerk, tegelvloer, plafond netjes afgewerkt met gipskartonplaten en dakplaten in het zicht.

Souterrain: (betonvloer)

Een gigantisch souterrain met o.a.
* dubbele garage (ca. 53 m²) met een geïsoleerde elektrisch bedienbare sectiedeur, loopdeur en kast onder de trap;
* hobbykamer (ca. 43 m²), wandafwerking stucwerk met lambrizering, tegelvloer, plafond afgewerkt met stucwerk;
* betegeld toilet met een fonteintje.

Bijgebouwen:

* houten tuinchalet voorzien van een houtkachel en een houtgestookte sauna, dompelbad en een buitendouche;
* 2 aaneengesloten schuren (met een totaal begane grond oppervlakte van ca. 94 m²) deels opgetrokken in houten gepotdekselde delen, voorzien van een dubbele poort, loopdeur en elektra.

Tuin c.q uw eigen domein / natuurgebied

Een heerlijk aangelegde landschapstuin op het zuiden met vrij landelijk uitzicht. De tuin is voor een groot deel voorzien van grondworteldoek, dat is onderhoudsvriendelijk. De tuin is verder voorzien van natuurvijvers, gazon, borders met gevarieerde beplanting, houtwallen, waterbron met een ringleiding ten behoeve van beregening, diverse bomen, diverse fruitbomen o.a. peren, pruimen, frambozen, enz.;

Natuurlijk heeft u uw eigen geasfalteerde oprit. Deze is voorzien van afdoende parkeergelegenheid.

Bouwaard:

Woonhuis:
Traditioneel gebouwd in spouw, opgetrokken in metselbaksteen, begane grondvloer betonvloer, betonnen verdiepingsvloeren, onderschoten kap gedekt met geglazuurde keramische pannen.

Isolatie:
De woning is voorzien van vloer-, spouwmuur-, dakisolatie en isolerende beglazing.

Verwarming en warmwatervoorziening:
De woning is voorzien van centrale verwarming. De HR-combiketel (fabrikaat Daalderop, bouwjaar 2012), is geplaatst in de bijkeuken en voorziet tevens in warmwater.

Diversen:
De woning is voorzien van een balansventilatiesysteem met een airco-unit alsmede een centraal stofzuigsysteem wat niet in gebruik is;

De video "4 seasons" zegt eigenlijk genoeg over de plek. U bent natuurlijk altijd welkom om eens in het echt te komen kijken.

Wat is de prijs voor dit alles? "Love is priceless", maar voor meer informatie graag even contact opnemen met ons.
Dus druk op de knop en neem contact met ons op.

Het meetwerk is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

ALGEMEEN:
Bezichtiging uitsluitend via ons kantoor.
Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door makelaarskantoor Buuron & Kuipers Makelaars Taxateurs B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Kenmerken

 • Overdracht
 • Object ID:
  11691
 • Aanvaarding:
  In overleg
 • Beschikbaarheid
 • Status:
  Koop, Verkocht
 • Bouw
 • Object type:
  Woonhuis, Landhuis, Vrijstaande woning
 • Bouw periode:
  1994
 • Voorzieningen:
  Sauna, Zonnepanelen, Balansventilatie, Rolluiken, Schuifpui, Alarminstallatie
 • Dak
 • Soort dak:
  Zadeldak
 • Materiaal:
  Pannen
 • Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte:
  249 m²
 • Overige inpandige ruimte:
  98 m2
 • Externe bergruimte:
  92 m2
 • Volume:
  1178 m3
 • Perceeloppervlakte:
  68812 m²
 • Indeling
 • Kamers:
  10
 • Slaapkamers:
  8
 • Tuin
 • Berging / schuur
 • Berging / schuur:
  Vrijstaand hout (2)
 • Parking
 • Parkeerfaciliteiten:
  Parkeer kelder
 • Kadastrale gegevens
 • Kadaster
  Steenbergen SBG02 AB 493
 • Perceeloppervlakte:
  68812 m²

Plattegronden

Video

 • Adres:
  Hoogstraat 35
 • Plaatsnaam:
  STEENBERGEN
 • Postcode:
  4651 XA
 • Wijk:
  Welberg
 • Land:
  Nederland

Zon check

Schaduw

Contact informatie

Buuron Kuipers Makelaardij
Buuron Kuipers Makelaardij
085 020 13 90
Facebook Twitter Linkedin Youtube

Informeer over deze woning