Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Gibsonstraat 16, 4651 SW Reinierpolder, Steenbergen

 • Bekijk foto's
  • Photo gallery
  • Fullscreen Foto’s
 • Beschrijving
 • Details
 • Plattegrond
 • Video
 • 360° foto's
 • Adres
 • Zon check
 • Contact informatie
€474.000,- k.k.

Beschrijving

+ Lees meer - Lees minder

Jullie zijn een ondernemend gezin en op zoek naar de perfecte combinatie van wonen en werken. Deze riante vrijstaande woning met bedrijfsruimte waar tevens levensbestendig wonen een mogelijkheid is laat al jullie wensen uitkomen.

Dit plaatje is gelegen op een landelijk gelegen bedrijventerrein in Steenbergen. Jullie wensen dicht bij de nodige voorzieningen te wonen en goed toegankelijk te zijn vanuit verschillende invalshoeken, zoals Regio Rijnmond, Breda en Antwerpen. Dan is dit het ideale plek voor jullie!

De vrijstaande woning met bedrijfsruimte beschikt over een woongedeelte van circa 187 m², bedrijfsgedeelte van circa 158 m² en een totale inhoud van 719 m³.

HIGHLIGHTS
• Jullie zoeken een woning met bedrijfsruimte, waar jullie onderneming een flinke impuls kan krijgen.
• Vrijstaande woning met ruime tuin rondom. Heerlijk vertoeven in de zomer onder het genot van een hapje en drankje.
• Productiviteit staat hoog op jullie lijstje. De mogelijkheid om jullie onderneming vanuit huis te kunnen runnen speelt hier zeker op in.
• Met een perceel van maar liefst 1.550 m² biedt dit jullie voldoende mogelijkheden!
• Levensbestendig wonen is een mogelijkheid met de slaapkamer c.q. kantoor op de begane grond. Daar is natuurlijk ook een 2e badkamer aanwezig.
• Jullie verwachten bij een ruime vrijstaande woning natuurlijk ook voldoende ruimte. Met maar liefst 4 slaapkamers, een ruime woonkamer en keuken, bijkeuken en 2 badkamers voldoet deze woning zeker aan jullie verwachtingen!
• Bereid jullie alvast maar voor op de geweldige culinaire momenten die gaan plaatsvinden in de prachtige keuken met kookeiland!
• De moderne badkamer op de eerste verdieping is er één om jullie vingers bij af te likken. Hier komen jullie zeker tot rust!
• Ruime tuin met veel privacy en een gezellige veranda voor de bbq momenten, of gewoon lekker 's-avonds in alle rust een goed boek.

INDELING
BEGANE GROND (betonnen vloer)

Hal/entree afgewerkt met betegelde vloer en gesauste wanden en plafond. De entree beschikt over een ruime overkapping, waardoor in de regen staan verleden tijd is. De hal/entree biedt toegang tot de woonkamer, keuken, toilet, meterkast en 1e verdieping middels vaste trapopgang.

Woonkamer afgewerkt met laminaat vloer en gesausde wanden en plafond. De woonkamer biedt toegang tot de woonkeuken en tuin middels schuifpui voorzien van dubbel glas en elektrische zonwering.

Woonkeuken afgewerkt met laminaat vloer en gesausde wanden en plafond. De halfopen in hoek opgestelde woonkeuken is voorzien van kookeiland met zwevende afzuigkap in schouwmodel. De woonkeuken beschikt over diverse inbouwapparatuur, onder- en bovenkastjes, carrouselkast, dubbele spoelbak, gas kookplaat, Miele vaatwasser en Bosch combi-magnetron. De woonkeuken biedt toegang tot de bijkeuken.

Bijkeuken afgewerkt met betegelde vloer, schoonmetselwerk en betegelde wanden en gesaust plafond. De bijkeuken is voorzien van (Fais Tank), aansluiting wasmachine en aansluiting droger. De bijkeuken biedt toegang tot slaapkamer 1 c.q. kantoor en de achtertuin middels openslaande deur met dubbel glas.

Slaapkamer 1 c.q. kantoor afgewerkt met gietvloer en gesausde wanden en plafond. Daarnaast is de slaapkamer voorzien van een tweede badkamer met inloopdouche, wastafel en mechanische ventilatie. De slaapkamer biedt toegang tot de voortuin middels openslaande tuindeuren met dubbel glas aan de voorzijde, achtertuin met openslaande deur met dubbel glas en beschikt over een kiepraam met dubbel glas.

De woning beschikt over een ruime voor- en achtertuin. De achtertuin is voorzien van een oprit, terras, gazon, overkapping en loods.

De riante loods (158 m²) kan uitstekend gebruikt worden voor jullie onderneming. Vanuit de voortuin is het mogelijk om via het (elektrisch, maar kortsluiting) openslaande hek met jullie wagenpark te parkeren op eigen terrein. Laden en lossen terwijl jullie alle ruimte hebben, wie zou dit nu niet willen?

1e VERDIEPING (betonnen vloer)

Overloop afgewerkt met laminaat vloer, spachtelputz wanden en houten schrootjes plafond. De overloop biedt toegang tot 3 slaapkamers, badkamer, bergkast voorzien van een CV ketel en 2e verdieping c.q. vliering bereikbaar middels vlizo trap.

Slaapkamer 2 gelegen aan de voorzijde en afgewerkt met laminaat vloer, behang en gesaust afgewerkt wanden en houten schrootjes plafond. De slaapkamer is voorzien van 2 openslaande ramen met dubbel glas en elektrisch rolluik.

Slaapkamer 3 gelegen aan de achterzijde en afgewerkt met laminaat vloer, behangen wanden en houten schrootjes plafond. De slaapkamer is voorzien van kastenwand en twee openslaande ramen met dubbelglas en elektrisch rolluik.

Slaapkamer 4 master bedroom afgewerkt met laminaat vloer, gesauste wanden en houten balken plafond met een hoge nok. De master bedroom is voorzien van inbouwkasten aan beiden zijden, tv-aansluiting en 2 openslaande ramen met dubbel glas en elektrisch rolluik.

Moderne badkamer afgewerkt met betegelde vloer, betegelde wanden en gestuct plafond. De luxe badkamer beschikt over een riant ligbad, inloopdouche, 2e toilet, dubbel wastafelmeubel en design radiator. De badkamer is voorzien van natuurlijke ventilatie middels openslaand raam voorzien van dubbel glas.

2e VERDIEPING (houten vloer)

Ruime vliering bereikbaar middels een vlizo trap. De vliering biedt meer dan genoeg opbergruimte voor al jullie spullen!

BESTEMMING
Artikel 4 Bedrijventerrein
4.1 Bestemmingsomschrijving
De voor 'Bedrijventerrein' aangewezen gronden zijn bestemd voor:

a. ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf tot en met categorie 3.1', uitsluitend bedrijven van categorie 2 en 3.1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten 'bedrijventerrein';
b. ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf tot en met categorie 3.2', uitsluitend bedrijven van categorie 2, 3.1 en 3.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten 'bedrijventerrein';
c. ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf tot en met categorie 4.1', uitsluitend bedrijven van categorie 2, 3.1, 3.2 en 4.1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten 'bedrijventerrein';
d. ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf tot en met categorie 4.2', uitsluitend bedrijven van categorie 2, 3.1, 3.2, 4.1 en 4.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten 'bedrijventerrein';
e. ter plaats van de aanduiding 'bedrijf van categorie 2', uitsluitend bedrijven uit categorie 2 van de 'Staat van Bedrijfsactiviteiten 'bedrijventerrein'';
f. internetwinkel zonder fysieke bezoekmogelijkheid;
g. bedrijfsgebonden kantoren;
h. bedrijfsverzamelgebouwen;
i. afhaalpunten;
j. bestaand gebruik dat niet is genoemd onder a tot en met i;
k. wonen in bestaande bedrijfswoningen en in samenhang daarmee de uitoefening van een aan huis verbonden beroep;
l. bestaande bedrijven met een afwijkende milieu categorie dan op basis van de a tot en met e is toegestaan;
m. ter plaatse van de aanduiding 'agrarisch bedrijf', tevens voor een agrarisch bedrijf, grondgebonden;
n. ter plaatse van de aanduiding 'risicovolle inrichting', tevens voor een bestaande Bevi-inrichting.

met de daarbij behorende;
o. wegen, paden en parkeervoorzieningen;
p. groenvoorzieningen;
q. water en voorzieningen voor de waterhuishouding;
r. voorzieningen van algemeen nut;
s. tuinen en erven.

4.2 Bouwregels
Op deze gronden mag met in achtneming van de onderstaande regels worden gebouwd.

4.2.1 Bedrijfsgebouwen
Voor het bouwen van bedrijfsgebouwen gelden de volgende regels:
a. hoofdgebouwen dienen binnen het bouwvlak te worden gebouwd;
b. ondergronds bouwen is toegestaan binnen de gevelvlakken van een gebouw boven peil;
c. het bebouwingspercentage van een bouwperceel mag niet meer bedragen dan 75%;
d. de goot- en bouwhoogte van hoofdgebouwen mag niet meer bedragen dan 10 m, tenzij ter plaatse van de aanduiding 'maximum goothoogte (m), maximum bouwhoogte (m)' op de verbeelding anders is weergegeven;
e. de afstand van gebouwen en overkappingen tot de voorste perceelsgrens, de zijdelingse perceelsgrens voor zover die grenst aan de openbare weg, en de achterste perceelsgrens voor zover die grenst aan de openbare weg, mag niet minder bedragen dan 5 m;
f. de afstand van gebouwen en overkappingen tot de overige zijdelingse en achterste perceelsgrenzen mag niet minder bedragen dan 4 m.

4.2.2 Bedrijfswoning
Voor het ver- of herbouwen van bestaande bedrijfswoningen gelden de volgende regels:
a. de inhoud mag niet meer bedragen dan 750 m³ ;
b. de goothoogte mag niet meer bedragen dan 5,50 m;
c. de oppervlakte van bijgebouwen mag niet meer bedragen dan 50 m² per perceel;
d. de goothoogte van een bijgebouw mag niet meer bedragen dan 3 m;

Deze bedrijfswoning is zeer beslist een bezichtiging waard!
Zien is geloven dus druk op de knop en neem contact met ons op.

Het meetwerk is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

ALGEMEEN:
Bezichtiging uitsluitend via ons kantoor.
Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door makelaarskantoor Buuron & Kuipers Makelaars Taxateurs B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Kenmerken

 • Overdracht
 • Object ID:
  36466
 • Prijs:
  Vraagprijs €474.000,- k.k.
 • Aanvaarding:
  In overleg
 • Beschikbaarheid
 • Status:
  Koop, Verkocht
 • Bouw
 • Object type:
  Woonhuis, Eengezinswoning, Vrijstaande woning
 • Bouw periode:
  1994
 • Bijzonderheden:
  Toegankelijk voor ouderen
 • Voorzieningen:
  Mechanische ventilatie, Natuurlijke ventilatie, Rolluiken, TV kabel, Buitenzonwering
 • Dak
 • Soort dak:
  Zadeldak
 • Materiaal:
  Pannen
 • Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte:
  187 m²
 • Overige inpandige ruimte:
  9 m2
 • Externe bergruimte:
  158 m2
 • Volume:
  719 m3
 • Perceeloppervlakte:
  1550 m²
 • Indeling
 • Kamers:
  5
 • Slaapkamers:
  4
 • Tuin
 • Kwaliteit tuin:
  Normaal
 • Garage
 • Garage:
  Garage box
 • Totaal aantal garages:
  1 garage(s) 158m2 (0cm x 0cm)
 • Parking
 • Parkeerfaciliteiten:
  Op eigen terrein
 • Kadastrale gegevens
 • Kadaster
  Steenbergen SBG02 E 650
 • Perceeloppervlakte:
  1550 m²

Plattegronden

Video

360° foto's

 • Adres:
  Gibsonstraat 16
 • Plaatsnaam:
  STEENBERGEN
 • Postcode:
  4651 SW
 • Wijk:
  Reinierpolder
 • Land:
  Nederland

Zon check

Schaduw

Contact informatie

Buuron Kuipers Makelaardij
Buuron Kuipers Makelaardij
085 020 13 90
Facebook Twitter Linkedin Youtube

Informeer over deze woning