Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Roosendaalsebaan 24
4721 SH Schijf

 • Bekijk foto's
  • Photo gallery
  • Fullscreen Foto’s
 • Beschrijving
 • Details
 • Brochure
 • Plattegrond
 • Video
 • 360° foto's
 • Adres
 • Zon check
 • Energielabel
 • Contact informatie
€449.000,- k.k.

Beschrijving

+ Lees meer - Lees minder

Op zoek naar de ideale combinatie van wonen en werken? Dat is hier mogelijk, want deze vrijstaande woning met bedrijfsruimte en ruime berging is gelegen op een landelijk gelegen bedrijventerrein in Schijf.

Het object beschikt over een woongedeelte van circa 230 m², bedijfsgedeelte van circa 275², berging van circa 177 m² en een totale inhoud van 1.968 m³

HIGHLIGHTS
• Unieke combinatie van wonen en werken! De woning biedt de ruimte om een bedrijf aan huis te vestigen, maar is mogelijk ook geschikt voor dubbele bewoning.
• Optimaal genieten in alle rust van de prachtige groenrijke omgeving.
• Het object biedt diverse mogelijkheden en is uitstekend geschikt om te combineren met bedrijfsactiviteiten, B&B of om uit te breiden met een aanleunconstructie.
• Meer dan voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.
• Lekker veel buitenruimte door de riante tuin rondom. In de achtertuin kunnen jullie genieten van een kopje koffie of een super vers eitje onder het genot van het geluid van jullie eigen tokkende kippen, konijnen, geitjes of andersoortig kleinvee. Natuurlijk kunnen jullie ook heel de dag van de rust genieten en uitkijken over het schitterende landschap!
• Duurzaamheid staat hoog op jullie lijstje! Met onder andere 30 zonnepanelen (2018), een pelletkachel (2020) dragen jullie bij aan een duurzamere leefomgeving. Oh ja, en de energiekosten zijn bijna nihil, ook lekker toch ;)?

Deze woning c.q. bedrijfsruimte is gelegen in het dorpje Schijf in de gemeente Ruchpen voorzien van diverse voorzieningen voor o.a. de dagelijkse boodschappen. Ook willen jullie een rustieke woonomgeving ervaren. De idyllische loop en fietsroutes in de groene omgeving van Schijf zorgen een een kijkje in het prachtige Noord-Brabantse landschap. Schijf heeft een snelle verbinding met o.a. Breda, Rotterdam en Antwerpen.

INDELING
BEGANE GROND (betonnen vloer)
Het object is middels vier entrees te betreden, één voor de woning en drie voor de bedrijfsruimten.

WONING
De hal/entree is afgewerkt met een betegelde vloer, houtenschrootjes wanden en plafond. De hal biedt toegang tot een slaapkamer, badkamer, woonkamer, woonkeuken en eerste verdieping middels een vaste trapopgang.

De woonkamer is vrij om af te werken op jullie eigen manier. Deze ruime kamer kan uit bloeien tot iets speciaals en verwelkt alleen bij een te kort aan fantasie. Gelegen naast de woonkeuken geeft dit mogelijkheden om de 2 ruimtes samen te voegen of een ideale locatie voor die ruimte die jullie altijd al voor ogen hadden.

De ruime open woonkeuken is afgewerkt met een betegelde vloer, gedeeltelijk behangen en schoonmetselwerk wanden en een houten balken plafond. De woonkeuken beschikt over veel lichtinval door de riante raampartijen die zijn voorzien van handmatige rolluiken en een palletkachel (2020). De keukeninrichting is voorzien van onder- en bovenkastjes, kunststof werkblad, spoelbak, 5-pits kookopstelling, afzuigkap, vaatwasser en koelkast.

De badkamer is afgewerkt met betegelde vloer en wanden en een gestuct plafond. De badkamer is voorzien van een bad-douche combi, wastafelmeubel met dubbele wastafel, radiator en mechanische ventilatie.

Slaapkamer 1 is afgewerkt met een laminaat vloer, gipsplaten wanden en plafondplaten. De slaapkamer is voorzien van handmatige rolluiken en een inbouwkast.

De gang is afgewerkt met een betegelde vloer, houten schrootjes wanden en plafond. De gang geeft toegang tot 2 slaapkamers, een betegeld toilet, de bijkeuken en een aansluiting voor wasmachine en droger.

Slaapkamer 2 is afgewerkt met een laminaat vloer, gestucte wanden en een houtenplafond. De slaapkamer is voorzien van handmatige rolluiken en een inbouwkast.

Slaapkamer 3 is afgewerkt met een betonvloer, gipsplaten wanden en gipsplafond. De slaapkamer is voorzien van handmatige rolluiken.

De bijkeuken is afgewerkt met een betegelde vloer, gestucte wanden en plafond. De bijkeuken is voorzien van vloerverwarming, een keukenblok en de CV-installatie. De bijkeuken geeft toegang tot het bedrijfsgedeelte en het kantoor.

BEDRIJFSGEDEELTE
Vanuit zowel de woning als buiten is er toegang tot het bedrijfsgedeelte die bestaat uit een riante garage, showroom, bergingen en kantoor.

De riante garage is afgewerkt met een betonnen vloer, metselwerk wanden en sandwichpanelen plafond. De garage is voorzien van automatische roldeur en luchtverwarming. De garage geeft toegang tot een berging, de showroom, de eerste verdieping middels trapopgang en 2 uitgangen naar buiten 1 aan de voorzijde en 1 aan de zijkant. De garage is voorzien van 30 zonnepanelen op het schuine dak.

De showroom is opgeleverd met een betonnen vloer, metselwerk wanden en tussenwanden. De showroom is voorzien van een toilet, een bergruimte voorzien van vloerbedekking en een garagedeur.

Het kantoor is afgewerkt met een betegelde vloer, gestucte wanden en plafondplaten. Het kantoor is voorzien van vloerverwarming, inbouwverlichting en kastenwand.

In de tuin staat een schuur van circa 177 m² voor extra opslag.

1e VERDIEPING (houten vloer)
Op de eerste verdieping bevindt zich een woonruimte, bereikbaar middels een vaste trap vanuit het bedrijfsgedeelte of de woning op de begane grond.

De overloop (vanuit woning) is afgewerkt met een zeil vloer, behangen wanden en houten schrootjes plafond. De overloop is voorzien van vijf inbouwkasten en biedt toegang tot drie slaapkamers en twee bergruimtes.

Slaapkamer 4 is afgewerkt met een zeil vloer, behangen wanden en houten schrootjes plafond. De slaapkamer is voorzien van inbouwverlichting, inbouw schuifkast en een dakraam met hor.

Slaapkamer 5 is afgewerkt met een zeil vloer, gipsplaten wanden en houten schrootjes plafond. De slaapkamer is voorzien van inbouwverlichting, inbouw schuifkast en een dakraam met hor.

De overloop (vanuit bedrijfsruimte) is afgewerkt met een zeil vloer, behangen wanden en houten schrootjes plafond. De overloop biedt toegang tot de zesde slaapkamer en een vide.

Slaapkamer 6 is afgewerkt met een laminaat vloer, gipsplaten wanden en plafond.

TUIN
Het object is voorzien van een tuin rondom. Een fraaie tuin is aangelegd met verschillende terrassen, borders en gazon, tuinverlichting, kassen, waterput (voor eventuele beregening), is geheel omheind en biedt dus veel privacy. Natuurlijk is er ook een weiland voor de kippen, hangbuikzwijntjes, konijnen, geitjes of ander kleinvee. Daarnaast is er voor de bedrijvigheid een ruime oprit aanwezig.

BIJZONDERHEDEN
De grote boom in de tuin staat op de groene kaart. Op de groene kaart zijn alle beschermde houtopstanden aangegeven en hiervoor is een omgevingsvergunning benodigd voor het verwijderen van de boom.

BESTEMMING - BEDRIJF
De voor 'Bedrijf' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. bedrijven, voor zover die voorkomen in categorie 1 en 2 van de Lijst van bedrijfsactiviteiten, zoals opgenomen in bijlage 1 van deze regels;
b. ter plaatse van de aanduiding 'agrarisch loonbedrijf': tevens een agrarisch loonbedrijf;
c. ter plaatse van de aanduiding 'detailhandel volumineus': tevens detailhandel in volumineuze goederen;
d. ter plaatse van de aanduiding 'hovenier': tevens een hovenier;
e. ter plaatse van de aanduiding 'opslag': tevens opslag ten behoeve van het bijbehorende aannnemersbedrijf;
f. ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van bedrijf - aannemersbedrijf': tevens een aannemersbedrijf;
g. ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van bedrijf - afvalinzameling': tevens afvalinzameling;
h. ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van bedrijf - autodemontage': tevens een autodemontagebedrijf;
i. ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van bedrijf - bed & pasture': tevens het als nevenactiviteit bieden van overnachting in een bed and pasture, met twee verblijfseenheden met een totale oppervlakte van maximaal 120 m2, inclusief het bieden van stalling en/of weidegang;
j. ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van bedrijf - bosbouwmachines': tevens reparatie en verkoop van tuin- en bosbouwmachines;
k. ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van bedrijf - bouwafvalrecycling': tevens een bouwafvalrecyclingbedrijf;
l. ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van bedrijf - constructiewerkplaats': tevens een constructiewerkplaats;
m. ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van bedrijf - elektrotechnisch bureau: tevens een elektrotechnisch bureau;
n. ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van bedrijf - fouragehandel': tevens een fouragehandel in stro, hooi en aanverwante producten;
o. ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van bedrijf - gebruiksgerichte paardenhouderij/manege': tevens een gebruiksgerichte paardenhouderij/manege, met daaraan ondergeschikt een kantoor met een bedrijfsvloeroppervlakte van maximaal 85 m2, met dien verstande dat uitsluitend ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van bedrijf - paardenbak' een paardenbak met bijbehorende voorzieningen is toegestaan;
p. ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van bedrijf - handelsonderneming': tevens een handelsonderneming;
q. ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van bedrijf - installatiebedrijf': tevens een installatiebedrijf;
r. ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van bedrijf - metaalbedrijf': tevens een metaalbewerkings- en/of -verwerkingsbedrijf;
s. ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van bedrijf - metaalhandel': tevens een metaalhandel;
t. ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van bedrijf - opslag van energetische stoffen': tevens een opslag voor energetische stoffen;
u. ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van bedrijf - recycling': tevens een recyclingbedrijf;
v. ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van bedrijf - stratenmakersbedrijf': tevens een stratenmakersbedrijf;
w. ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van bedrijf - timmerbedrijf': tevens een timmerbedrijf met werkplaats;
x. ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van bedrijf - timmerbedrijf en bouwbedrijf': tevens een bouwbedrijf en timmerbedrijf tot maximaal milieucategorie 2;
y. ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van bedrijf - transportbedrijf': tevens een transportbedrijf;
z. ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van bedrijf - vogel- en kleindierkwekerij': tevens het kweken, fokken, houden, exposeren en in- en verkopen van vogels en kleindieren met bijbehorende voorzieningen, met als nevenfuncties ondergeschikte detailhandel met een verkoopoppervlak van maximaal 190 m2, ondergeschikte horeca met een verkoopvloeroppervlak van maximaal 100 m2 en dagrecreatieve en educatieve voorzieningen;
aa. ter plaatse van de aanduiding 'tuincentrum': tevens een tuincentrum;
ab. ter plaatse van de aanduiding 'verkooppunt motorbrandstoffen met lpg': tevens een verkooppunt voor motorbrandstoffen met lpg;
ac. ter plaatse van de aanduiding bedrijfswoning: tevens wonen in één bedrijfswoning, met dien verstande dat ter plaatse van de aanduiding 'maximum aantal wooneenheden' het aantal aangeduide wooneenheden als maximum aantal bedrijfswoningen is toegestaan;
ad. groenvoorzieningen, infrastructurele voorzieningen, openbare nutsvoorzieningen, waterhuishoudkundige voorzieningen en andere voorzieningen ten dienste van de bestemming.

____________

Mocht de koper het geheel als woning willen gebruiken, dan is het bespreekbaar om voor koper een ontbindende voorwaarde op te nemen dat de juiste van overheidswege benodigde vergunningen worden verkregen om dit mogelijk te maken.

Dit unieke combinatie object is zeer beslist een bezichtiging waard!
Zien is geloven dus druk op de knop en neem contact met ons op.

Het meetwerk is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

ALGEMEEN:
Bezichtiging uitsluitend via ons kantoor. Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door makelaarskantoor Buuron & Kuipers Makelaars Taxateurs B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Kenmerken

 • Overdracht
 • Object ID:
  39297
 • Prijs:
  Vraagprijs €449.000,- k.k.
 • Aanvaarding:
  In overleg
 • Beschikbaarheid
 • Status:
  Koop, Verkocht
 • Bouw
 • Object type:
  Vrijstaande woning, Woonhuis, Eengezinswoning
 • Bouw periode:
  1960
 • Bijzonderheden:
  Dubbele bewoning mogelijk
 • Voorzieningen:
  Zonnepanelen, Rolluiken, TV kabel, Rookkanaal, Mechanische ventilatie, CCTV
 • Dak
 • Soort dak:
  Zadeldak
 • Materiaal:
  Bitumineuze dakbedekking
 • Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte:
  230 m²
 • Overige inpandige ruimte:
  275 m2
 • Externe bergruimte:
  177 m2
 • Volume:
  1968 m3
 • Perceeloppervlakte:
  4550 m²
 • Indeling
 • Kamers:
  10
 • Slaapkamers:
  8
 • Tuin
 • Kwaliteit tuin:
  Verzorgd
 • Positie:
  Oost
 • Berging / schuur
 • Berging / schuur:
  Vrijstaand steen (1)
 • Garage
 • Garage:
  Inpandig
 • Totaal aantal garages:
  2 garage(s) 0m2 (0cm x 0cm)
 • Faciliteiten:
  Voorzien van verwarming, Voorzien van water, Voorzien van elektra, Met elektrische deur
 • Isolatie:
  Muurisolatie, Vloerisolatie, Dakisolatie
 • Parking
 • Parkeerfaciliteiten:
  Op eigen terrein
 • Kadastrale gegevens
 • Kadaster
  Rucphen RPN00 Q 554
 • Perceeloppervlakte:
  4550 m²

Plattegronden

Video

360° foto's

 • Adres:
  Roosendaalsebaan 24
 • Plaatsnaam:
  Schijf
 • Postcode:
  4721 SH
 • Land:
  Nederland

Zon check

Schaduw

Energiecertificaat

Energie label
B
Energie label index
 • A+
 • A
 • | Energielabel B
  B
 • C
 • D
 • E
 • F
 • G
 • H

Contact informatie

Buuron Kuipers Makelaardij
Buuron Kuipers Makelaardij
085 020 13 90
Facebook Twitter Linkedin Youtube

Informeer over deze woning