Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Zoekweg 8, 4651 PS Steenbergen, Steenbergen

 • Bekijk foto's
  • Photo gallery
  • Fullscreen Foto’s
 • Beschrijving
 • Details
 • Brochure
 • Plattegrond
 • Video
 • 360° foto's
 • Adres
 • Zon check
 • Energielabel
 • Contact informatie
€735.000,- k.k.
Beschikbaar

Beschrijving

+ Lees meer - Lees minder

Zijn jullie al tijden opzoek naar een prachtige vrijstaande woning die landelijk is gelegen en waar rust en kalmte de boventoon voeren, maar toch alle benodigde voorzieningen binnen handbereik zijn? Deze unieke woning is volledig instapklaar en kenmerkt zich door een oogverblindende afwerking!

Liefhebbers van kleinvee en misschien een paardje? Of altijd de wens gehad om wonen & werken te combineren? De woning is gelegen op een riant perceel van ca. 1.645 m² en biedt hierdoor diverse mogelijkheden.

HIGHLIGHTS
• Ruimte, luxe en comfort op een heerlijk perceel!
• Wauw! De luxe keuken is een ware eyecatcher waar jullie met veel plezier nieuwe recepten kunnen uit proberen.
• Geniet van de ultieme comfortervaring met de vloerverwarming, die zorgt voor een aangename warmte op de begane grond.
• In de glazen serre kunnen jullie het hele jaar door de pracht van het buitenleven ervaren, ongeacht het seizoen.
• Hebben jullie meerdere auto's die veilig geparkeerd moeten worden? Geen probleem! De brede oprit en ruime garage zorgen ervoor dat jullie alle ruimte hebben om op eigen terrein te parkeren.
• Volop groene energie met een zonnedak van 12 zonnepanelen. Geniet van duurzaam wonen en lagere energiekosten!
• In de tuin kunnen jullie genieten van een kopje koffie of een super vers eitje onder het genot van het geluid van jullie eigen tokkende kippen, konijnen, geitjes of andersoortig kleinvee.
• Aan ruimte geen gebrek! Deze woning beschikt over een woonoppervlakte van circa 176 m², externe bergruimte circa 58 m², gebouw gebonden buitenruimte 21 m² en een inhoud van circa 651 m³.

Bijzonderheden:
- Zakelijk recht als bedoeld in artikel 5, lid 3, onder b, van de Belemmeringenwet Privaatrecht op gedeelte van perceel.
- De erfdienstbaarheid inzake het volledig mogen uitoefenen van een glastuinbouwbedrijf (hyp4 deel 80914 nr. 28).
- Bestemming: Wonen en Glastuinbouwgebied (Ruimtelijke Plannen, d.d. 13-07-2023).
- Riool vanaf huis naar de straat is volledig vernieuwd (juni, 2022).
- Verbouwing begane grond incl. nieuwe keuken, vloer, elektrische haard en ketel (december, 2021).
- Elektrische poort (september, 2021).
- Garage gestuct en volledig nieuwe elektra (mei, 2021).

Jullie wonen nu in Steenbergen of misschien wel in Groot Rijnmond of omgeving Breda. Jullie willen daar niets missen, maar willen toch wat meer rust en een luxer woongenot. Dan is dit jullie nieuwe woning! Op korte afstand bevindt zich het stadscentrum, de levendige jachthaven, supermarkten, het stadspark en diverse horeca.

Steenbergen is namelijk een gezellig stadje en is rijk aan restaurants, eetcafés en andere horecagelegenheden. Tevens zijn er vele sport- en recreatieactiviteiten aanwezig en biedt Steenbergen alle winkels die jullie maar nodig hebben. Ook willen jullie een rustieke woonomgeving ervaren. De idyllische loop en fietsroutes rondom Steenbergen en richting Zeeland zorgen voor een kijkje in het prachtige West-Brabantse landschap. Steenbergen heeft een snelle verbinding met o.a. Rotterdam, Breda en Antwerpen.

INDELING
BEGANE GROND (Betonnen vloer + vloerverwarming)

In het buitengebied van Steenbergen vinden jullie deze heerlijke vrijstaande woning. Via de riante oprit bereiken jullie de voortuin en entree van de woning. Jullie parkeren de auto en lopen de woning binnen.

Bij binnenkomst zijn jullie direct onder de indruk van de ruim opgestelde entree en strakke afwerking. De entree is afgewerkt met een PVC visgraat vloer, gestucte wanden en een gestuct plafond. De entree biedt toegang tot de woonkamer, keuken, meterkast, betegeld toilet met fonteintje, garderobe, inbouwkast met aansluiting voor wasmachine en droger en vaste trapopgang naar de eerste verdieping.

In de woonkamer ervaren jullie veel lichtinval door de riante raampartijen die buiten naar binnen halen. De woonkamer is afgewerkt met een PVC visgraat vloer, gestucte wanden en een gestuct plafond. De woonkamer is voorzien van een doorkijk gashaard. De haard zorgt voor een luxe uitstraling en een gezellige sfeer in de woonkamer, waardoor het de perfecte plek is om te ontspannen en te genieten van knusse avonden met jullie dierbaren.

Na een lange dag werken kunnen jullie je verliezen in de keuken, waar jullie culinaire hoogstandjes bereiden. Hier koken jullie je vermoeidheid weg en verwennen jullie jezelf met heerlijke gerechten. De moderne keuken is afgewerkt met een PVC visgraat vloer, gestucte wanden en een gestuct plafond. De keuken is voorzien van een granieten keukenblad, onder- en bovenkastjes, inductiekookplaat met Bora afzuigkap, Koelkast, vriezer, vaatwasser, combi-magnetron, combi-stoomoven en Quooker. De keuken biedt toegang tot de achtertuin middels een tuindeur en de serre van glas met verlichting.

Hebben jullie niet alleen groene vingers, maar ook een groen hart? Dan is dit de perfecte plek voor jullie! Deze tuin is voor eenieder van jullie favoriet. Genieten van het zonnetje, een potje voetballen, BBQ'en met familie en vrienden? De woning beschikt over een tuin rondom. De tuin is voorzien van een terras, gazon, garage, berging, prieeltje en buitenverlichting. De tuin is omheind met een haag en beschikt over een elektrische poort. In de tuin staat een tuinhuisje opgebouwd uit houtendelen en afgewerkt met bitumineuze dakbedekking.

De berging van vrijstaand steen is voorzien van water en elektra. Hierdoor is het een veelzijdige ruimte voor diverse activiteiten en opslagbehoeften.

De garage van vrijstaand steen is afgewerkt met dakpannen en is voorzien van elektra. Hier kunnen jullie je auto op een veilige en beschermende plek stallen.

1e VERDIEPING (betonnen vloer)

Middels de vaste trapopgang op de begane grond bereiken jullie de overloop van de eerste verdieping. De overloop is afgewerkt met een houtendelen vloer, gestucte wanden en een houten schrootjes plafond. De overloop biedt toegang tot 4 slaapkamers, de badkamer en vaste trapopgang naar de tweede verdieping.

Slaapkamer 1 is afgewerkt met een houtendelen vloer, gestucte wanden en een houten schrootjes plafond. De slaapkamer is voorzien van een balkon, inloopkast, gashaard en dakkapel. De gashaard creëert een betoverende en romantische sfeer in de slaapkamer.

Slaapkamer 2 is afgewerkt met een houtendelen vloer, gestucte wanden en een houten schrootjes plafond. De slaapkamer is voorzien van een balkon.

Slaapkamer 3 is afgewerkt met een houtendelen vloer, gestucte wanden en een houten schrootjes plafond. De slaapkamer is voorzien van een balkon en een inbouwkastje.

Slaapkamer 4 is afgewerkt met een houtendelen vloer, gestucte wanden en een houten schrootjes plafond.

De moderne badkamer zorgt ervoor dat jullie na een drukke werkdag echt even tot rust kunnen komen. Met zijn kalmerende sfeer biedt de badkamer een oase van ontspanning. De badkamer is afgewerkt met een betegelde vloer en betegelde wanden. De badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche, dubbel wastafelmeubel, 2e toilet, design radiator en dakkapel.

2e VERDIEPING (houten vloer)

Middels de vaste trapopgang op de eerste verdieping bereiken jullie de overloop van de tweede verdieping. De overloop is afgewerkt met vloerbedekking, houten schrootjes wanden en dakbeschot. De overloop is voorzien van een dakraam en biedt toegang tot slaapkamer 5 en de hobbykamer.

Slaapkamer 5 is afgewerkt met vloerbedekking, houtenschrootjes wanden en dakbeschot. De slaapkamer is voorzien van een dakraam.

De hobbykamer is afgewerkt met vloerbedekking, houtenschrootjes wanden en dakbeschot. De slaapkamer is voorzien van een dakraam.

_________________________

BESTEMMINGSPLAN PERCEEL 624
De voor 'Wonen' aangewezen gronden zijn bestemd voor:

a. wonen in de vorm van vrijstaande woningen, twee-aaneen gebouwde woningen of aaneen gebouwde woningen, al dan niet in combinatie met de uitoefening van een beroep aan huis in het hoofdgebouw en bijbehorende bijgebouwen;
b. ter plaatse van de aanduiding 'woonwagenstandplaats', uitsluitend voor maximaal vier woonwagens, al dan niet in combinatie met de uitoefening van een beroep aan huis in de woonwagen en bijbehorende bijgebouwen;
c. ter plaatse van de aanduiding 'bijgebouwen', bijbehorende bijgebouwen;
d. ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van wonen - erf en bijbehorende bijgebouwen', uitsluitend erven en bijbehorende bijgebouwen;
e. ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van wonen - minicamping', een minicamping met maximaal 15 standplaatsen, met dien verstande dat ter plaatse van de aanduiding 'bijgebouwen uitgesloten' geen bijbehorende bijgebouwen behorende bij de woning zijn toegestaan;
f. kwaliteitsverbetering van het landschap;

met de daarbij behorende:

g. bijbehorende bijgebouwen;
h. bouwwerken, geen gebouwen zijnde;
i. tuinen, erven en terreinen;
j. parkeervoorzieningen.

BESTEMMINGSPLAN PERCELEN 1250 - 693
De voor 'Agrarisch – Glastuinbouwgebied' aangewezen gronden zijn bestemd voor:

a. glastuinbouwbedrijven met bijbehorende bedrijfsbebouwing met een minimale perceelsoppervlakte van 4 ha;
b. nutsvoorzieningen;
c. groenvoorzieningen;
d. waterstaatkundige doeleinden in de vorm van berging, retentie en ont- en/of afwatering;
e. gietwaterbassins en voorzieningen ten behoeve van de zuivering en opslag van aanvullend gietwater;
f. per glastuinbouwbedrijf is één bedrijfswoning toegestaan, al dan niet in combinatie met de uitoefening van een beroep aan huis in de bedrijfswoning en/of bijbehorende bijgebouwen
g. ter plaatse van de aanduiding 'waterberging', uitsluitend een waterbergingsbassin ten dienste van de bestemming;
h. kwaliteitsverbetering van het landschap;
met de daarbij behorende:

i. bijbehorende bijgebouwen;
j. bouwwerken, geen gebouwen zijnde;
k. landschapselementen;
l. tuin, erf, verhardingwegen, paden en parkeervoorzieningen;
m. water, waterkering en waterhuishoudkundige voorzieningen.

________________

Het lijkt ons dus overduidelijk dat deze woning zeer beslist een bezichtiging waard is!
Zien is geloven dus druk op de knop en neem contact met ons op.

Het meetwerk is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

ALGEMEEN
Bezichtiging uitsluitend via ons kantoor. Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door makelaarskantoor Buuron & Kuipers Makelaars Taxateurs B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Kenmerken

 • Overdracht
 • Object ID:
  54122
 • Prijs:
  Vraagprijs €735.000,- k.k.
 • Aanvaarding:
  In overleg
 • Beschikbaarheid
 • Status:
  Koop, Beschikbaar
 • Bouw
 • Object type:
  Woonhuis, Eengezinswoning, Vrijstaande woning
 • Bouw periode:
  1968
 • Voorzieningen:
  Natuurlijke ventilatie, Zonnepanelen, Dakraam, Rookkanaal
 • Dak
 • Soort dak:
  Zadeldak
 • Materiaal:
  Pannen
 • Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte:
  176 m²
 • Externe bergruimte:
  58 m2
 • Volume:
  651 m3
 • Perceeloppervlakte:
  1645 m²
 • Indeling
 • Kamers:
  7
 • Slaapkamers:
  6
 • Tuin
 • Kwaliteit tuin:
  Fraai aangelegd
 • Berging / schuur
 • Berging / schuur:
  Vrijstaand steen (1)
 • Voorzieningen:
  Voorzien van elektra
 • Garage
 • Garage:
  Vrijstaand steen
 • Totaal aantal garages:
  1 garage(s) 22m2 (730cm x 300cm)
 • Faciliteiten:
  Voorzien van elektra
 • Parking
 • Parkeerfaciliteiten:
  Op eigen terrein
 • Kadastrale gegevens
 • Kadaster
  Steenbergen SBG02 Y 624
 • Perceeloppervlakte:
  1645 m²

Plattegronden

Video

360° foto's

 • Adres:
  Zoekweg 8
 • Plaatsnaam:
  STEENBERGEN
 • Postcode:
  4651 PS
 • Wijk:
  Steenbergen
 • Land:
  Nederland

Zon check

Schaduw

Energiecertificaat

Energie label
D
Energie label index
 • A+
 • A
 • B
 • C
 • | Energielabel D
  D
 • E
 • F
 • G
 • H

Contact informatie

Buuron Kuipers Makelaardij
Buuron Kuipers Makelaardij
085 020 13 90
Facebook Twitter Linkedin Youtube

Informeer over deze woning