Koop:Laurentiusdijk, 4651 TK Steenbergen - Foto
Koop:Laurentiusdijk, 4651 TK Steenbergen - Foto
Koop:Laurentiusdijk, 4651 TK Steenbergen - Foto
Koop:Laurentiusdijk, 4651 TK Steenbergen - Foto
+1

Laurentiusdijk 4651 TK Steenbergen € 649.000,- k.k.

  • Bouwgrond
  • 5.600 m² perceeloppervlakte

Beschrijving

Dromen jullie van een idyllisch landelijk toevluchtsoord waar jullie jullie eigen stukje paradijs kunnen creëren? Dit perceel grond, landelijk gelegen en toch dichtbij de benodigde voorzieningen, biedt jullie de kans om jullie dromen te verwezenlijken. Wat dit perceel nog specialer maakt, is de flexibiliteit die het bestemmingsplan m.b.t. de te bouwen woning c.q. woning biedt.

HIGHLIGHTS
• Wij bieden een perceeloppervlakte van ca. 5.600 m².
• Gelegen in het gewilde stadje Steenbergen met de dorpse sfeer, het Bourgondische van Brabant en het stadse voorzieningen niveau, detailhandel, sportaccommodaties, educatie, recreatie, recreatiehaven en gezondheidszorg.
• Of jullie nu één woning willen bouwen, of de mogelijkheid willen benutten om twee woningen te creëren, dit perceel is een solide investering in uw toekomst.
• Het is de perfecte locatie voor natuurliefhebbers, rustzoekers en iedereen die houdt van de prachtige vergezichten, de frisse lucht en de geluiden van de natuur.

Bijzonderheden/bouwmogelijkheden
- Op basis van het bestemmingsplan is op het betreffende perceel één vrijstaande woning toegestaan. En via een omgevingsvergunning is er mogelijk toestemming te verkrijgen voor twee woningen in de vorm van een twee-onder-één kap, waarbij het bouwvlak en de overige regels uit het bestemmingsplan als uitgangspunt gelden. Het gaat om één bouwmassa en één dak, dus 2 vrijstaande woningen of twee aparte daken vallen buiten de reikwijdte.
- Zie o.a. de door verkoper ingevulde Vragenlijst en Lijst van Zaken
in de dataroom van Eerlijk Bieden.

Steenbergen is namelijk een gezellig stadje en is rijk aan restaurants, eetcafés en andere horecagelegenheden. Tevens zijn er vele sport- en recreatieactiviteiten aanwezig en biedt Steenbergen alle winkels die jullie maar nodig hebben. Ook willen jullie een rustieke woonomgeving ervaren met de luxe van een snelle verbinding door de A4 richting o.a. Rotterdam, Breda en Antwerpen. De idyllische loop en fietsroutes rondom Steenbergen en richting Zeeland zorgen voor een kijkje in het prachtige West-Brabantse landschap.

De gemeente Steenbergen bestaat uit Steenbergen, Dinteloord, Nieuw-Vossemeer, De Heen, Welberg, Kruisland en is gelegen in de gemeente Noord-Brabant, tussen de wereldhavens Rotterdam en Antwerpen. Steenbergen heeft een oppervlakte van circa 160 km² en er wonen circa 25.053 inwoners.

De open agrarische landschappen, natuur, water zijn belangrijke kenmerken van de gemeente, naast bedrijventerreinen en kassencomplexen. De ligging zorgt voor een aantrekkelijk woon- en werkklimaat.

Bestemmingsomschrijving Wonen
De voor 'Wonen' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. wonen in een woning en in samenhang daarmee de uitoefening van een aan-huis-gebonden beroep;
b. ter plaatse van de aanduiding 'vrijstaand', uitsluitend vrijstaande woningen;
met de daarbij behorende:
c. bijbehorende bouwwerken;
d. bouwwerken, geen gebouwen zijnde;
e. erven;
f. tuinen;
g. paden;
h. water en voorzieningen voor de waterhuishouding;
i. parkeerplaatsen.

Bestemmingsomschrijving Agrarisch
De voor 'Agrarisch' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
agrarisch grondgebruik;
water en voorzieningen voor de waterhuishouding;
siertuinen.

__________________

Het lijkt ons dus overduidelijk dat deze woning zeer beslist een bezichtiging waard is!
Zien is geloven dus druk op de knop en neem contact met ons op.

Het meetwerk is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

ALGEMEEN
Bezichtiging uitsluitend via ons kantoor. Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door makelaarskantoor Buuron & Kuipers Makelaars Taxateurs B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Kaart

Kenmerken

Overdracht

Referentienummer
1738
Vraagprijs
€ 649.000,- k.k.
Aanvaarding
In overleg
Aangeboden sinds
Vrijdag 1 maart 2024

Bouw

Type object
Bouwgrond
Soort bouw
Bestaande bouw

Oppervlaktes en inhoud

Perceeloppervlakte
5.600 m²

Locatie

Ligging
Aan rustige weg
Vrij uitzicht

Kadastrale gegevens

Steenbergen Q 5840
Steenbergen Q 5840
Perceeloppervlakte
5.600 m²
Omvang
Geheel perceel
Lasten
Met afkoopoptie

Media

Foto's